Foto’s digitaliseren in Hilversum

In de regel zorgen wij ervoor dat uw materiaal binnen 3 weken klaar is. Voor veel klanten is dit geen enkel probleem. Heeft u uw materiaal wel sneller nodig? Kijk dan bij spoedopdrachten.
Onze prijzen zijn transparant, eenvoudig uit te rekenen en nergens verborgen kosten.
Scanpaleis digitaliseert in eigen beheer. Uw materiaal gaat bij ons één keer de deur uit: gedigitaliseerd naar u retour.
Onze gratis dienst haalt en brengt uw materiaal veilig en vertrouwd bij één van de vele inleverpunten bij u in de buurt.
Wat houden onze garantie voorwaarden in? Kijk daarvoor bij garanties.
Niets heeft het eeuwige leven. Maar door uw materiaal te laten digitaliseren kunt u weer vele jaren verder met uw herinneringen

 

 

 

Zorg dat uw oude media niet verloren gaat.

Laat uw herinneringen professioneel digitaliseren door

Met de tijd verliezen uw beeldmaterialen langzaam aan kwaliteit doordat kleur en helderheid verdwijnen en slijtage zichtbaar wordt. Met persoonlijke aandacht en expertise zorgt Trigger dat deze bijzondere herinneringen voor u en de generaties na u bewaard blijven. Geef uw herinneringen wat ze waard zijn: Aandacht en expertise! Hieronder kort gezegd wat we bij Trigger allemaal kunnen.

8mm digitaliseren
Wij digitaliseren 8mm en 16mm films. Trigger scant de smalfilm in de hoogst mogelijke resolutie naar harddisk en indien gewenst kunnen we 8mm ook omzetten naar DVD of Blu-ray. We hebben al 8 jaar ervaring en zijn voor onze klanten een betrouwbare partner op dit gebied. Klik op “8 & 16mm film” hierboven om een indicatie van de prijs te krijgen.

Dia digitaliseren
Trigger is uitstekende in het digitaliseren van dia’s. We kunnen dia naar DVD omzetten, USB-stick of harddisk. Alle soorten dia’s kunnen wij in Nieuwegein verwerken en tot resoluties van wel 30Megapixel voor kleinbeeld dia’s. Onze top scanners hebben vele correctiemogelijkheden en geven een prachtig resultaat waarmee we al een paar keer als beste getest zijn.

Negatieven digitaliseren
Voor het omzetten van negatieven naar DVD of harddisk heeft Trigger een bijzondere negatief scanner in huis die kwaliteit en snelheid combineert. Wij digitaliseren negatieven op georganiseerde wijze daarmee tot 30Megapixel als het gaat om kleinbeeld. Maar ook alle andere negatieven kunnen we scannen: Van pocketformaat tot grote glasnegatieven.

Foto digitaliseren
Ook in het digitaliseren van foto’s behaalt Trigger uitstekende resultaten met haar scanners. Ook hier worden kleur en belichting netjes gecorrigeerd. Naast het wegschrijven naar harddisk kunnen we foto’s ook omzetten naar DVD of Blu-ray. Uiteraard respecteren we de door u gewenste volgorde.

Video digitaliseren
Of het nu gaat om VHS, Video8, Betamax, Umatic, MiniDV of nog vele andere soorten videotapes: Trigger is ook uw partner in het omzetten van video naar DVD. Het digitaliseren van video gaat met goed onderhouden afspeelapparatuur en uitstekende anoloog naar digitaal omzetters. We kunnen uw VHS en andere soorten naar DVD omzetten en naar harddisk.

Boeken digitaliseren
Sinds enkele jaren is Trigger ook actief in het digitaliseren van boeken. In de meeste gevallen gaat het om het omzetten van boek naar PDF. Op deze manier kunnen boeken opnieuw geprint worden, bekeken op een e-reader, kan er in de tekst gezocht worden en is het ook mogelijk om de teksten te editen.

Geluid digitaliseren
Nog steeds hebben mensen vele oude analoge geluidsdragers thuis liggen zoals cassettebandjes, LP’s en bandrecorderspoelen. Trigger kan het geluid digitaliseren naar harddisk of CD in bijvoorbeeld MP3-formaat. Per minuut geluid berekenen we een prijs die afhankelijk is van het gewenste medium en de totale hoeveelheid.

 

WhatsApp WhatsApp met ons