Profielfoto’s Hilversum

profielfoto in hilversumPasfoto-Hilversum maakt naast pasfoto’s ook profielfoto’s. Wij zijn dé profielfotograaf van het Gooi en zijn gevestigd in Hilversum.

Voor maar € 29,95 kunt u ons een profielfoto voor uw Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram laten maken, die u vervolgens per e-mail ontvangt. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u ook online professioneel uitziet.

Profielfoto’s voor bedrijven
Als u een bedrijfswebsite hebt, is het belangrijk om deze ook een gezicht te geven: zo komt het bedrijf een stuk persoonlijker aan uw klanten over. Het is daarom ook een goed idee om uw medewerkers te tonen op de website. Hierbij is het essentieel dat de foto’s van uw medewerkers professioneel overkomen.

Bent u geïnteresseerd in portret- of profielfotografie voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. 

Profielfoto’s voor Facebook, Twitter en LinkedIn
Als je ergens solliciteert, zal tegenwoordig het bedrijf vaak eerst je profielpagina op diverse sociale netwerken bekijken: zo kan het bedrijf makkelijk zien of je iemand bent die goed het bedrijf zal representeren. Waar de kijker dan allereerst zijn aandacht op zal zetten, is jouw profielfoto. Aangezien jij een eerste indruk wil geven die zo goed als mogelijk is, is het belangrijk dat je een profielfoto gebruikt die jou professioneel en vriendelijk over laat komen.

Denk aan een goede Sollicitatie foto

sollicitatie foto

Een goede profielfoto maken kan moeilijk zijn, aangezien er ook veel mis kan gaan: daarom hebben wij tien tips voor de perfecte profielfoto samengesteld:

  1. Gebruik een foto van hoe je er nu uitziet. Je wil herkenbaar zijn op de foto, dus een babyfoto gaat niet werken.
  2. Zorg ervoor dat je netjes gekleed bent. Zo kom je ook online professioneler over.
  3. Lach! Zo zorg je voor een sympathieke en vriendelijke uitstraling.
  4. Zorg ervoor dat je gezicht het grootste deel van het beeld invult. Een profielfoto is al klein genoeg. Als je je hele lichaam toont, wordt je gezicht een stuk minder herkenbaar.
  5. Gebruik een achtergrond met een egale kleur. Zo focusseer je de aandacht van de kijker op jou gezicht, in plaats van alles wat erachter staat.
  6. Laat genoeg ruimte tussen het achtergrond en jezelf zitten. Op deze manier zorg je ervoor dat er geen schaduw op het achtergrond is.
  7. Maak een foto met goede verlichting. Een overbelicht foto laat je oud uitzien, terwijl op een onderbelicht foto je gezicht slecht herkenbaar is.
  8. Gebruik een kwalitatief goede foto. Je herkent iemand met een wazige profielfoto een stuk slechter.
  9. Wanneer je de foto hebt geupload, kijk dan goed na of deze goed weergegeven wordt. Het zou jammer zijn als alle moeite van het maken van een goede foto voor niets was geweest!
  10. Gebruikt steeds overal dezelfde profielfoto. Zo herkennen anderen jou sneller online.
Profielfoto
€ 29,95
Sollicitatie - Profielfoto - LinkedIn
Direct online afsprak plannen
WhatsApp WhatsApp met ons