Pasfoto voor rijbewijs?

Bent u net geslaagd voor uw rijbewijs? Of moet het rijbewijs worden verlengd?

Pasfoto Rijbewijs
p.p.
€ 15,00
Geslaagd - Verlengen - Verloren - Categorie erbij
Gegarandeerd goedgekeurd
6 x Officiële pasfoto's
Direct klaar
Afspraak plannen
Pasfoto Rijbewijs Digitaal
p.p.
€ 22,50
Geslaagd - Verlengen - Verloren - Categorie erbij
Eenvoudig
Veiling en snel
Gegarandeerd goedgekeurd
Online rijbewijs verlengen
Afspraak plannen

 

Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk (weer) de weg op kunnen. Pasfoto’svoor uw rijbewijs moeten voldoen aan dezelfde strenge eiserijbewijs foto maken hilverusmn als paspoortfoto’s. Het is daarom nodig om ze bij een professionele fotostudio te laten maken. Wanneer u bij Pasfoto-Hilversum pasfoto’s laat maken zijn ze klaar terwijl u wacht. Wij printen de pasfoto’s gelijk, en knippen ze voor u in het juiste formaat.

Tijdens het maken van de pasfoto’s voor uw rijbewijs schieten wij altijd meerdere foto’s, zodat we achteraf de beste kunnen kiezen. Op het scherm in onze winkel kunt u zelf ook meekijken en eventueel meebeslissen welke foto het gaat worden.

De pasfoto’s die we maken in onze professionele studio in Hilversum, zijn geschikt voor alle legale Nederlandse documenten, dus voldoen ook aan de richtlijnen van het rijbewijs. Heeft u een pasfoto nodig voor een buitenlands rijbewijs? In dat geval moet waarschijnlijk de achtergrondkleur van de foto en/of het formaat van de pasfoto worden aangepast. Als u dit in de winkel aangeeft voordat u de foto laat maken, zullen wij een pasfoto voor u maken die voldoet aan de juiste richtlijnen.

Pasfoto-Hilversum heeft een professionele fotostudio. Vanuit deze locatie bent u snel in het centrum van Hilversum, en het gemeentehuis is ook vlakbij. Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar in de winkel, en als u wilt kunt u zelfs een pasfoto op locatie laten maken.

WhatsApp WhatsApp met ons