Pasfoto in Bussum

De mooiste pasfoto’s laten maken bij Pasfoto-Hilversum

Niet iedereen vind het zo belangrijk hoe hun pasfoto er nu precies uit komt te zien. Dat is echter een foute inschatting. Een pasfoto wordt op een paspoort of rijbewijs ongeveer zo’n 10 jaar lang gebruikt. Het is dan ook goed dat u er natuurlijk uitstekend op staat. Pasfoto-Hilversum is al meer dan 40 jaar het adres om pasfoto’s te laten maken in Bussum!

Vanuit de Nederlandse overheid zijn er diverse strenge eisen opgelegd voor het maken van pasfoto’s voor officiële doeleinde. Een pasfoto maken in Bussum kunt u daarom het beste laten doen door een expert. U bent dan snel klaar met het laten maken van uw pasfoto en dat conform de meest recente eisen en tegen een voordelige prijs. Een pasfoto laten maken in Bussum bij Pasfoto-Hilversum zorgt er dan ook voor dat de foto voor bijvoorbeeld uw paspoort of rijbewijs meteen goed is bij de gemeente.

Unieke ID-garantie

Bij Pasfoto-Hilversum bieden we onze klanten steeds een unieke service aan. Indien u de pasfoto niet goed vind, dan wordt er helemaal gratis een tweede set gemaakt. Een pasfoto laten maken in Bussum brengt hierdoor geen enkel risico met zich mee en zorgt er voor dat u steeds tevreden kunt zijn met het eindresultaat.

Pasfoto’s laten maken zonder afspraak

Naast het maken van pasfoto’s voor bijvoorbeeld uw paspoort of rijbewijs bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om een pasfoto te laten maken voor KPN toegangscontrole. Een pasfoto maken in Bussum doet u bij Pasfoto-Hilversum ook zonder dat u een afspraak hoeft te maken. U kunt gewoon bij ons binnenlopen. Wij maken natuurlijk niet alleen pasfoto’s voor volwassenen, maar ook voor baby’s en kleine kinderen.

Heeft u een pasfoto nodig in Bussum die voldoet aan de eisen van India en Amerika (5 x 5 cm)? Ook in dat geval bent u bij Pasfoto-Hilversum in Bussum aan het goede adres.

Pasfoto’s op locatie laten maken in omgeving Bussum

Ook kunt u bij Pasfoto-Hilversum in Bussum ook een pasfoto op locatie laten maken. Dit is erg handig als u bijvoorbeeld slecht te been bent. Wilt u een pasfoto laten maken op locatie?

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag: 10.30 tot 17.00

Contactgegevens:
Spoorstraat 13, 1211 EZ Hilversum
Telefoon: 035-2600753

WhatsApp WhatsApp met ons