Pasfoto op locatie

Prijzen pasfoto’s op locatie
Voor het maken van pasfoto’s op locatie rekenen wij het volgende tarief:

 

Let op: De voorrijkosten van €49,95 worden eenmalig in rekening gebracht. Indien er meerdere mensen een pasfoto nodig hebben word het een stuk goedkoper.

Afspraak maken?  Bel: 035-2600753

Pasfoto Hilversum maakt ook pasfoto’s op locatie. Dit is handig als u bijvoorbeeld niet weg van huis kunt.

Wij werken in de omgeving van ‘t Gooi, en o.a. in

  • Hilversum
  • Bussum
  • Loosdrecht
  • Laren
  • Blaricum
  • Naarden

Wij kunnen zowel foto’s maken van één persoon maken als een hele reeks pasfoto’s. Voorbeelden van waar wij pasfoto’s kunnen maken zijn bij u thuis, bij (sport)verenigingen, bedrijven, verzorgingshuizenverpleeg- en ziekenhuizen, etc.

Wij komen op afspraak bij u langs. Tijdens de werkdagen of het weekend. Ook is het mogelijk om in de avonduren afspraak te maken..

Waroom Pasfoto’s op locatie?

pasfoto op locatie

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om pasfoto’s te komen maken in onze studio in Hilversum, biedt Pasfoto Hilversum u de gelegenheid om pasfoto’s te komen maken op locatie. Wij nemen onze ‘draagbare studio’ dan mee naar de gewenste locatie, om daar ter plekke een goede pasfoto van u te maken. Op basis van het licht kiezen we een geschikte plek uit om de pasfoto te maken. Nadat we een aantal foto’s van u hebben genomen, kiezen we daar de beste uit. Als u wilt kunt u de pasfoto’s bekijken voordat we hem gaan afdrukken.

Omdat de foto’s niet in de echte studio zijn gemaakt, is het soms nodig om de foto na te bewerken. Natuurlijk doen wij dit ook voor u. Na het maken van de foto gaan wij terug naar onze studio in Hilversum, waar wij de pasfoto indien nodig bewerken, en vervolgens afdrukken. Zo kunnen wij u ervan verzekeren dat de pasfoto op locatie zal voldoen aan de eisen van de Nederlandse overheid. Wij zorgen daarna weer dat de pasfoto zo snel mogelijk bij u terecht komt, meestal nog op dezelfde dag.

Wilt u een pasfoto laten maken op locatie? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u uitleggen hoe we precies te werk gaan en in overleg met u rekening houden met eventuele bijkomende moeilijkheden. Mocht u met meerdere mensen tegelijk een pasfoto op locatie laten maken, dan kunnen we eventueel een korting geven op de voorrijkosten.

De pasfoto’s die we maken op locatie zijn geschikt voor alle Nederlandse documenten, zoals een paspoort, ID kaart, OV kaart en overige transportkaarten. Als u een pasfoto nodig hebt voor een ander land of voor een visum, kan dit natuurlijk ook. Wij passen dan indien nodig de achtergrondkleur of de afmeting hierop aan. U kunt dit gewoon aan ons doorgeven, en dan houden wij hier rekening mee.

WhatsApp WhatsApp met ons